Workshop handlezen

Wat vertellen jouw handen? Tijdens deze workshop kom je erachter!

Een workshop handlezen is een ontzettend leuk thema tijdens een vrijgezellenfeest, zorgt voor hilarische en ontroerende momenten tijdens een familie- of vriendenweekend, maar wordt ook steeds meer geboekt ter verdieping van een vriendschap of als persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard wordt de inhoud van de workshop geheel afgestemd op de groep. Wil je het luchtig houden? Dan zullen de zware thema’s buiten de deur worden gehouden. Schuw je een bepaalde diepgang niet? Dan zal er dieper op bepaalde onderwerpen worden ingegaan.

Zowel de grootte van de groep als het thema en de locatie worden vooraf besproken.

Kosten: afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de tijdsduur.

Meer informatie

Lekkere hapjes en drankjes erbij?

Op verzoek kan een workshop handlezen inclusief catering worden verzorgd. Denk aan een high tea, een healthy lunch, lekkere borrelhapjes of tapas. Heb je zelf ideeën? Laat het weten!

Neem contact op

Ervaringen

Jolein
Jolein
Mooi, intens en leerzaam. Ik kan mede hierdoor goed met mezelf aan de slag om meer voldoening uit het leven te halen!
Jack
Jack
Mille grazie voor alle inzichten die je hebt gegeven!
Anoniem
Anoniem
Heel bijzonder om te horen wat er allemaal in je handen is te zien! Ik heb bevestigd gekregen waar ik aan kan werken en wat mijn talenten zijn! Ik kan het iedereen aanraden!
Anoniem
Anoniem
In mijn optiek een prachtige spiegel, een steun in de rug, het zetje wat je net nodig had om een nieuwe weg in te slaan….. Kortom een kadootje aan jezelf.
Carina
Carina
Lieve Suus, wat een bijzonder talent heb jij, niet alleen het handen lezen, maar ook jouw liefdevolle en betrokken manier van de boodschap overbrengen, dank je wel….
Anoniem
Anoniem
Een prachtige ervaring om te delen met de mensen die je lief zijn; om elkaar beter te begrijpen en/of relaties te verdiepen.