Workshop voor vriend(inn)en, zussen etc.

Deze workshop bestaat uit een introductie, een stuk theorie en vooral veel praktijk. Aan de hand van handafdrukken ga je zelf kijken naar de kenmerken. Wat valt op aan jouw handen? Wat zegt dit over jou? En wat staat er in de andere handen? Een leuke, leerzame en gezellige workshop met verdieping!

Kosten: € 75,- p.p. (minimaal aantal deelnemers: 4)
Tijdsduur: 3 uur
Inclusief: lesmateriaal, afdrukken, koffie, thee, water

Afspraak maken

Workshop
Talent & Ambitie

  • Waar liggen jouw talenten?
  • Waar word jij nou heel blij van?
  • Welke studie of baan past bij je?
  • Hoe kun je van jouw passie je werk maken?
  • Welke hobbels staan jouw droom in de weg?
  • Hoe maak je het makkelijker voor jezelf?
  • Welke mogelijkheden heb je?

Een serieuze, leuke en confronterende workshop waarin jouw talenten, ambities en eventuele valkuilen aan bod komen. Wees niet bang, iedereen heeft aspecten die lastig zijn. De truc is om deze om te zetten, aan te gaan en jouw eigen tools te gebruiken om ze jouw droom niet in de weg te zitten.

Jouw handen zijn een uitstekend middel om in een oogopslag te zien waar jouw (verborgen) talenten en ambities liggen. Te zien waar jij nu staat in het leven en welke mogelijkheden je hebt. Aan het eind van de workshop heb jij een totaal pakket aan informatie over jezelf, de richting die bij je past en huiswerk met persoonlijke tips en tools. Mooi cadeau aan jezelf, toch?

Datum: 26 oktober 2019
Tijd/duur: 13:00 – 17:00 uur  (4 uur)
Locatie: De Waterkant, Alkmaar
Kosten: €95,- p.p.
Inclusief: koffie, thee, water & healthy sweets and snacks

Afspraak maken

Ervaringen

Jolein
Jolein
Mooi, intens en leerzaam. Ik kan mede hierdoor goed met mezelf aan de slag om meer voldoening uit het leven te halen!
Jack
Jack
Mille grazie voor alle inzichten die je hebt gegeven!
Anoniem
Anoniem
Heel bijzonder om te horen wat er allemaal in je handen is te zien! Ik heb bevestigd gekregen waar ik aan kan werken en wat mijn talenten zijn! Ik kan het iedereen aanraden!
Anoniem
Anoniem
In mijn optiek een prachtige spiegel, een steun in de rug, het zetje wat je net nodig had om een nieuwe weg in te slaan….. Kortom een kadootje aan jezelf.
Cara
Cara
Lieve Suus, wat een bijzonder talent heb jij, niet alleen het handen lezen, maar ook jouw liefdevolle en betrokken manier van de boodschap overbrengen, dank je wel….
Anoniem
Anoniem
Een prachtige ervaring om te delen met de mensen die je lief zijn; om elkaar beter te begrijpen en/of relaties te verdiepen.