Workshop handlezen

Wat vertellen jouw handen? Tijdens deze workshop kom je erachter!

Krijg inzicht in jouw karakter, talenten, verlangens, valkuilen en gezondheid. Durf jij echt naar binnen te gaan? Ontdek waar jij zielsgelukkig van wordt en welke uitdagingen jij onderweg tegen kunt komen.

De bedoeling van deze workshop is dat jij actief aan de slag gaat. Je leert onder andere hoe je zelf afdrukken maakt en hoe je de analyse van de handen stapsgewijs uitvoert. Welke lijnen zijn er? Waar kijk je nog meer naar? Theorie en praktijk worden in vlot tempo afgewisseld, zodat deze workshop allesbehalve saai is.

Na afloop ben jij in staat om lijnen, handvormen en stand van vingers te herkennen en te koppelen aan unieke eigenschappen. Aangezien je niet alle informatie zult onthouden, krijg je de theorie mee naar huis, zodat je dit als naslagwerk kunt gebruiken.

Zomerworkshops

In de maanden juli, augustus en september organiseert Suzan een keer per maand een interessante workshop over handlezen. De workshop vindt plaats in de tuin of de tuinkamer (afhankelijk van het weer). Inclusief een heerlijke lunch!

Meer informatie

Een workshop handlezen een groep vrienden of collega’s organiseren?

Suzan Broersen - Handlijnkunde

Is je interesse gewekt en wil je graag een workshop voor jezelf en een groep vrienden of collega’s organiseren? Dat kan, geef je wensen maar door!

Neem contact op

Ervaringen

Jolein
Jolein
Mooi, intens en leerzaam. Ik kan mede hierdoor goed met mezelf aan de slag om meer voldoening uit het leven te halen!
Jack
Jack
Mille grazie voor alle inzichten die je hebt gegeven!
Anoniem
Anoniem
Heel bijzonder om te horen wat er allemaal in je handen is te zien! Ik heb bevestigd gekregen waar ik aan kan werken en wat mijn talenten zijn! Ik kan het iedereen aanraden!