Leerzame workshop handlezen / halve dag

Deze workshop bestaat uit een introductie, een stuk theorie en vooral veel praktijk. Aan de hand van handafdrukken ga je zelf kijken naar de kenmerken. Wat valt op aan jouw handen? Wat zegt dit over jou? En wat staat er in de andere handen? Een leerzame, gezellige workshop met verdieping!

Kosten: € 75,- p.p. (minimaal aantal deelnemers: 4)
Tijdsduur: 3 uur
Inclusief: lesmateriaal, afdrukken, koffie, thee, water

Afspraak maken

Leerzame workshop handlezen / hele dag

Na de introductie volgt een stuk theorie en maken we direct afdrukken van de handen. Herken jij jouw levenslijn, hoofdlijn en hartlijn al? En misschien al enkele andere lijnen en tekens? Tijdens de workshop wordt je uitgedaagd om de betekenis van de lijnen en tekens van jou en en de anderen te herkennen en benoemen. Je zult niet alleen met mooie handafdrukken, maar vooral met een bak ervaring, verdieping en nieuwe inzichten naar huis gaan.

Kosten: € 150,- p.p. (minimaal aantal deelnemers: 4)
Tijdsduur: 6 uur
Inclusief: lesmateriaal, afdrukken, koffie, thee, water, een lekkere lunch en gezonde tussendoortjes

Afspraak maken

Ervaringen

Jolein
Jolein
Mooi, intens en leerzaam. Ik kan mede hierdoor goed met mezelf aan de slag om meer voldoening uit het leven te halen!
Jack
Jack
Mille grazie voor alle inzichten die je hebt gegeven!
Anoniem
Anoniem
Heel bijzonder om te horen wat er allemaal in je handen is te zien! Ik heb bevestigd gekregen waar ik aan kan werken en wat mijn talenten zijn! Ik kan het iedereen aanraden!
Anoniem
Anoniem
In mijn optiek een prachtige spiegel, een steun in de rug, het zetje wat je net nodig had om een nieuwe weg in te slaan….. Kortom een kadootje aan jezelf.
Carina
Carina
Lieve Suus, wat een bijzonder talent heb jij, niet alleen het handen lezen, maar ook jouw liefdevolle en betrokken manier van de boodschap overbrengen, dank je wel….
Anoniem
Anoniem
Een prachtige ervaring om te delen met de mensen die je lief zijn; om elkaar beter te begrijpen en/of relaties te verdiepen.