Workshop Handlezen, Intuïtie & Frequenties

Hoe maak je beter gebruik van je intuïtie, zodat het leven een stuk leuker en makkelijker voor je wordt? Hoe verhoog je jouw energiefrequentie? Zodat je jouw kansen vergroot en je veel beter keuzes weet te maken? Tijdens deze workshop kom je erachter!

Suzan neemt je -via de eeuwenoude wijsheid van de handleeskunde- mee in de betekenis van de lijnen, patronen en andere specifieke kenmerken van de handen. Zodat jij inzichten krijgt in wie je écht bent, waar jouw verlangens liggen, jouw krachten, maar ook wat jou soms tegenhoudt. Hierbij krijgt Suzan ondersteuning van Marjolein Lofvers, die als ervaren medium dagelijks -via readings en healings- mensen op weg helpt. Tijdens deze workshop zet Marjolein haar mediamieke gaven in om heldere en concrete inzichten te geven.

De samenwerking tussen Suzan en Marjolein is nuchter, praktisch en met humor. Samen zorgen ze ervoor dat jouw bewustzijn wordt vergroot. Je krijgt concrete handvatten en tools die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Je zult meer energie en inspiratie voelen!

Veel gestelde vragen

Kan ik zonder enige voorkennis aan deze workshop deelnemen? 
Zeker. Een gezonde interesse in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling is voldoende.

Wordt hiermee de toekomst voorspeld?
Nee. Er wordt wel gekeken naar tendensen voor de toekomst. Je krijgt nieuwe inzichten en praktische handvatten die je kunt gebruiken.

Hoe groot is de groep?
Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Suzan brengt haar kennis op een fijne, zachte en begrijpende manier over, de workshop is echt voor iedereen! ~ Manon

Ik wil je bedanken voor de mooie en liefdevolle dag. Jij en Marjolein zijn een juiste match en ik zou zeggen, ga zo door! ~ Petra

De combinatie met Marjolein gaf voor mij bevestiging en is een hele mooie aanvulling met het handlezen. Deze leerzame workshop heeft mij naast bevestiging een aanzet gegeven om daadwerkelijk een knop om te zetten ~ José

Praktische informatie

Data
Zaterdag 7 september  09:15 – 12:15

Locatie
Het Atelier
Meldijk 4 in Uitgeest

Kosten
€150,- p.p. (incl. BTW)

Workshop is inclusief

  • Werkboek
  • Opdrachten
  • Afdrukken van jouw handen
  • Water, koffie, thee
  • Wat lekkers

Misschien vind je een andere workshop ook interessant? Ons aanbod: