In no time tot de kern…

Workshops, trainingen en één op één sessies voor bedrijven

Via de kennis van het handlezen en numerologie kom je in no time tot de kern. Daarom is deze eeuwenoude empirische wetenschap bijzonder geschikt als trainingstool voor het opdoen van zelfkennis, bewustzijn, om te ontdekken waar je kracht en valkuilen liggen en als boost voor je persoonlijke ontwikkeling. Op alle vlakken: mentaal, fysiek, emotioneel, rationeel, intuïtief én spiritueel.

Met veertien jaar ervaring op het gebied van handlezen & numerologie én haar achtergrond in het bedrijfsleven weet Suzan haar kennis op een nuchtere en praktische manier over te brengen. Haar trainingen, één op één sessies en workshops zitten bomvol tips en adviezen. Op enthousiaste en energieke wijze zorgt ze ervoor dat je wordt getriggerd om het beste uit jezelf te halen.

De focus ligt op:

  • vergroten van zelfkennis

  • stimuleren van talenten

  • bewustwording van blokkades en valkuilen

  • verkrijgen van concrete handvatten

  • bevorderen van zelfverantwoordelijkheid

Suzan Broersen - Handlijnkunde Consult
Suzan Broersen - Handlijnkunde
Suzan Broersen - Handlijnkunde - trainingen

Ervaringen

Barbara de Jong
Barbara de Jong
We hebben een hele leuke en leerzame middag gehad met +20 collega’s. Een workshop handlezen georganiseerd als bijzonder teamuitje. Een open setting waardoor je elkaar beter leert kennen.
Zelf afdrukken maken van je handen en leren de lijnen te herkennen maakt het interactief. Een mooie hand-out erbij om thuis nog verder te verdiepen. Suzan is een warme persoonlijkheid en neemt de tijd om duidelijk uitleg te geven. Een aanrader om te doen
Kirsten Scholten
Kirsten Scholten
Suzan is toegankelijk en erg kundig in wat ze doet! Ze geeft je inzichten in je ambities, uitdagingen en bovenal geeft ze je praktische tools hoe je hiermee om kunt gaan.
Sharon Prins-Meijer
Sharon Prins-Meijer
Ze slaat de spijker steeds weer op zijn kop, het was echt verbazingwekkend wat er allemaal in je handen te lezen is…
Fleur Hartman
Fleur Hartman
Geen hocus pocus, maar totale nuchterheid. Suzan raakt je, zet je aan het denken en inspireert je om het beste uit jezelf te halen. Niet alleen is Suzan heel kundig, maar ook een enorm mooi mens.