Project omschrijving

Workshop op maat

Een Workshop Handlezen voor je eigen groep vrienden, familie of collega’s is natuurlijk ontzettend leuk én leerzaam! Je vergroot hiermee niet alleen je eigen bewustzijn, maar ook dat van de groep en de onderlinge band. Wist je dat lijnen in de handen kunnen veranderen? Naarmate jij bewust wordt van jouw talenten, valkuilen, karaktereigenschappen, ambities, levenslessen en mogelijkheden, zal je zien dat je (zowel bewust als onbewust) makkelijker en beter keuzes maakt op het gebied van werk, relaties, gezondheid etc. Handen liegen niet. Nooit. Daarmee is handleeskunde een enorm krachtige tool voor persoonlijke ontwikkeling.

Suzan kan de workshop helemaal aanpassen aan het niveau en de wensen van de groep. Van tevoren neemt ze contact met je op om de groepsgrootte, locatie, datum en tijdsduur af te stemmen.

Veel gestelde vragen

Is er een maximaal aantal personen? 
Nee. Indien de groep te groot wordt voor Suzan alleen, zal ze één of meerdere gediplomeerde handlijnkundigen inhuren om mee te helpen.

Hoe lang duurt de workshop? 
Dit is afhankelijk van de wensen. Het kan een dagdeel (ochtend, middag of avond) zijn, maar ook een hele dag of zelfs meerdere dagen (denk hierbij aan bedrijven/teams).

Wat zijn de kosten? 
Dit is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de duur van de workshop. Suzan zal dit alles persoonlijk bespreken.

Praktische informatie

Datum
in overleg

Locatie
in overleg

Kosten
nader te bepalen

DIRECT AANMELDEN

Misschien vind je een andere workshop ook interessant? Ons aanbod: