Workshop Numerologie

Tijdens deze workshop leer je welke getallen er in jouw persoonlijke numeroscoop staan én welke uitwerking ze hebben! Elk getal heeft een eigen unieke trilling en door te begrijpen welke getallen voor jou een belangrijke rol spelen, zul je meer balans in je leven vinden.

We starten de workshop met een uitleg over het maken van een numeroscoop. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is je geboortedatum.

Alle basisgetallen 1 tot en met 9, karmische getallen 13,14,16 en 19 en de meestergetallen 11, 22 en 33 komen aan bod. Je zult versteld staan hoeveel informatie de getallen geven over je kindheid, je levenslessen, talenten, jouw zielsverlangen, werkwijze, je blokkades (valkuilen), jouw uitstraling (aura) en de manier waarop je naar jezelf kijkt. De psychologische benadering zorgt voor een fijne spiegel die jou waardevolle inzichten geeft waar je ontzettend veel aan zult hebben. Numerologie is dan ook een fijne ’tool’ voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, maar ook als talent- en beroepskeuzetest kan een numeroscoop prima worden ingezet.

Inclusief theorieboekje, waarmee je na de workshop aan de slag kunt met het berekenen van de numeroscoop van mensen in je omgeving!

Veel gestelde vragen

Kan ik zonder enige voorkennis aan deze workshop deelnemen? 
Zeker. Een gezonde interesse in bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit is voldoende.

Hoe groot is de groep?
Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Praktische informatie

Datum
Zaterdag 21 september van 14:00 – 17:00 uur

Locatie
Het Atelier
Meldijk 4 in Uitgeest

Kosten
€125,- p.p. (incl. BTW)

Workshop is inclusief

  • Persoonlijke numeroscoop
  • Werkboekje
  • Water, koffie en thee
  • Lekkere tussendoortjes

Misschien vind je een andere workshop ook interessant? Ons aanbod: