FAQ items aan het laden...
Temp development startpage2020-03-27T06:15:56+00:00

zie het als een spiegel

Met handlezen kom je in no time tot de kern

Suzan Broersen is gediplomeerd handanalist en gespecialiseerd in het geven van consulten, workshops en trainingen in handleeskunde. De thuisbasis is de sfeervolle tuinkamer van Suzan in Heiloo. Daarnaast worden de consulten, workshops en cursussen ook op andere locaties en zelfs online gegeven. Suzan werkt nauw samen met andere gediplomeerde handanalisten en kan daardoor workshops en trainingen aan zowel kleine als grote groepen geven.

Inspirerende verhalen

Handleeskunde ofwel handlezen…, is dat niet een beetje vaag? Het tegendeel blijkt absoluut waar! Handleeskunde komt overal ter wereld voor en is al duizenden jaren oud. Via de handen kunnen we juist heel veel te weten komen over bijvoorbeeld het karakter, iemands sterktes en zwaktes, enzovoorts. Met handlezen kun je werkelijk verder komen. Laat je inspireren door de blogs van handanalist Suzan Broersen, waar op een nuchtere manier het onderwerp wordt belicht en soms met een vleugje humor verschillende ervaringen worden beschreven of aspecten worden uitgelegd.

Handlezen bij kinderen

Handlezen bij kinderen Hoe gaat dat precies in z'n werk? Om te beginnen is het goed om te weten dat de primaire lijnen (de levenslijn, hoofdlijn en hartlijn) evenals de huidpatronen op de vingers al zijn gevormd wanneer een baby wordt geboren. In de loop der jaren vormen zich nog meer lijnen en zo kan een handanalist al bij jonge kinderen karaktereigenschappen, aangeboren talenten, verlangens en gevoelens 'lezen'. Zo kan op jonge leeftijd al worden vastgesteld waar een kind behoefte aan heeft, welke talenten mogen worden gestimuleerd, [...]

Manifesteren – wat je moet weten!

Manifesteren Jouw dromen en verlangens naar je toe trekken. Hoe doe je dat? Hier volgen enkele praktische tips. Verhoog je frequentie. Je trekt datgene aan dat op jouw trillingsfrequentie zit. Dit wordt ook wel de wet van de aantrekkingskracht genoemd. Omring je door mensen die jou een goed gevoel geven, zorg goed voor je lichaam en geest, zorg voor voldoende ontspanning, daag jezelf uit, gebruik je talenten en wees nuttig (doe iets voor een ander). Daarmee kom je al een heel eind. Wees integer. Laat jouw woorden [...]

LEES MEER VERHALEN

handleeskunde is een krachtige tool voor zelfontwikkeling

Wat valt op aan jouw handen en wat zegt dit over jou?

Sta je op een punt in je leven waarop je niet weet hoe je verder moet? Wellicht sta je voor een belangrijke keuze. Of heb je simpelweg geen idee welke richting/kant je op moet. Een handleeskundige ziet jouw talenten, gevoelens, verlangens en blokkades. En vooral: wie jij echt bent. Jouw kern. Aan de hand van voorbeelden zullen diverse aspecten zoals gevoelens, ratio, talenten, krachten, blokkades, energie en passie worden benoemd. Alle hebben ze hetzelfde doel: jou op een dieper niveau inzichten geven. Werkelijk te laten zien hoe je in het leven staat en welke opties je hebt om keuzes te maken en gehoor te geven aan jouw verlangens. Met praktische tips.

handleeskunde is een krachtige tool voor zelfontwikkeling

Wat valt op aan jouw handen en wat zegt dit over jou?

Een handleeskundige leest jouw handen en vertelt waar jouw talenten, gevoelens, verlangens en blokkades liggen. Door te weten wie je bent en wat je nodig hebt kun jij beter en gemakkelijker keuzes maken. Door te kiezen voor een omgeving die echt bij je past. Door te gaan voor je talent. Door gehoor te geven aan je verlangens. Door een relatie te kiezen waarvan jij gelukkig wordt. Door angsten te overwinnen. Zie het als een compleet verhaal over jezelf. Met daarbij praktische tips.

Ga naar de bovenkant