FAQ items aan het laden...
Temp development startpage2020-03-27T06:15:56+00:00

zie het als een spiegel

Met handlezen kom je in no time tot de kern

Suzan Broersen is gediplomeerd handanalist en gespecialiseerd in het geven van consulten, workshops en trainingen in handleeskunde. De thuisbasis is de sfeervolle tuinkamer van Suzan in Heiloo. Daarnaast worden de consulten, workshops en cursussen ook op andere locaties en zelfs online gegeven. Suzan werkt nauw samen met andere gediplomeerde handanalisten en kan daardoor workshops en trainingen aan zowel kleine als grote groepen geven.

Leer Suzan kennen

Inspirerende verhalen

Handleeskunde ofwel handlezen…, is dat niet een beetje vaag? Het tegendeel blijkt absoluut waar! Handleeskunde komt overal ter wereld voor en is al duizenden jaren oud. Via de handen kunnen we juist heel veel te weten komen over bijvoorbeeld het karakter, iemands sterktes en zwaktes, enzovoorts. Met handlezen kun je werkelijk verder komen. Laat je inspireren door de blogs van handanalist Suzan Broersen, waar op een nuchtere manier het onderwerp wordt belicht en soms met een vleugje humor verschillende ervaringen worden beschreven of aspecten worden uitgelegd.

In welk jaar zit jij?

Bereken je jaargetal! Vanuit de oude wijsheid van de numerologie leef je volgens cycli van elk negen jaar. Na het laatste jaar begint weer een nieuwe cyclus. Elk jaar loopt van jouw verjaardag tot je volgende verjaardag. Kennis van deze cyclus zorgt voor duidelijkheid en berusting. Wil je weten in welk jaar jij momenteel zit? Tel dan de dag, maand plus jaar van je 𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵𝘦 verjaardag bij elkaar op. Dit herleid je tot een getal van 1 tot 9. Voorbeeld: ik ben jarig op 21 augustus. Mijn laatste [...]

Activeer jouw hartchakra via je hand

Hoe activeer je jouw hartchakra via je hand? Dat leuke lieve ‘holletje' in het midden van je hand is vaak lastig op papier te krijgen. Daarom draai ik de hand -tijdens het maken van de afdruk- altijd om én druk ik er met de muis van mijn hand tegenaan, zodat dit belangrijke 'centrum' van je hand tóch goed zichtbaar wordt. Wist je dat… … dit gebied jouw hartchakra symboliseert? … bij sommigen dit midden van de hand heel strak en gespannen is? Het kan dan echt pijn [...]

LEES MEER VERHALEN

handleeskunde is een krachtige tool voor zelfontwikkeling

Wat valt op aan jouw handen en wat zegt dit over jou?

Sta je op een punt in je leven waarop je niet weet hoe je verder moet? Wellicht sta je voor een belangrijke keuze. Of heb je simpelweg geen idee welke richting/kant je op moet. Een handleeskundige ziet jouw talenten, gevoelens, verlangens en blokkades. En vooral: wie jij echt bent. Jouw kern. Aan de hand van voorbeelden zullen diverse aspecten zoals gevoelens, ratio, talenten, krachten, blokkades, energie en passie worden benoemd. Alle hebben ze hetzelfde doel: jou op een dieper niveau inzichten geven. Werkelijk te laten zien hoe je in het leven staat en welke opties je hebt om keuzes te maken en gehoor te geven aan jouw verlangens. Met praktische tips.

Wat houdt een consult in?

handleeskunde is een krachtige tool voor zelfontwikkeling

Wat valt op aan jouw handen en wat zegt dit over jou?

Een handleeskundige leest jouw handen en vertelt waar jouw talenten, gevoelens, verlangens en blokkades liggen. Door te weten wie je bent en wat je nodig hebt kun jij beter en gemakkelijker keuzes maken. Door te kiezen voor een omgeving die echt bij je past. Door te gaan voor je talent. Door gehoor te geven aan je verlangens. Door een relatie te kiezen waarvan jij gelukkig wordt. Door angsten te overwinnen. Zie het als een compleet verhaal over jezelf. Met daarbij praktische tips.

Meer over Handleesconsult
Ga naar de bovenkant