Wanneer is handlezen wél en wanneer juist niet geschikt?

Handlezen is een krachtig middel om in korte tijd zelfinzichten, richting en handvatten te krijgen. De eeuwenoude wetenschap dringt door tot je ziel, waardoor onbewuste verlangens, blokkades en talenten naar boven komen die de sleutel vormen tot jouw geluk.
Toch is handlezen niet voor iedereen geschikt…

Handlezen is wel geschikt:

🤲🏻 Als je toe bent aan een eerlijke spiegel. Die lijnen in de handen staan er niet voor niets. Ze laten precies zien wie je bent, wat je doet en wat je intenties en verlangens zijn.

🤲🏻 Als je op zoek bent naar een concrete karakteranalyse (al jouw sterke kanten, talenten, valkuilen en jouw zielsverlangen komen aan bod).

🤲🏻 Als je op een kruispunt in je leven staat… dit kan te maken hebben met werk, studie, relaties, wonen, noem maar op. Misschien zit je voor je gevoel een beetje ‘vast’ en zoek je (onbewust) duidelijkheid en bevestiging.

🤲🏻 Als je diep van binnen voelt dat er iets mag veranderen in je leven…

🤲🏻 Als je op zoek bent naar jouw échte passies en verlangens in dit leven. Wat heb jij nodig voor jouw geluk?

🤲🏻 Als je toe bent aan rust en regie. Handlezen is dé tool voor zelfkennis. En zelfkennis draagt 100% bij aan rust, acceptatie, compassie én zelfverantwoordelijkheid.

Handlezen is niet geschikt: 

🤲🏻 Als je geen zin hebt in zelfreflectie.

🤲🏻 Als je persoonlijke groei en ontwikkeling onzin vindt.

🤲🏻 Als je niet gelooft in de kracht van zelfkennis en bewustzijn (FYI: lijnen in de handen veranderen, naarmate jij bewust bent van patronen en talenten, gaat jouw ontwikkeling -en daarmee de verandering van lijnen in de handen- nog sneller).

🤲🏻 Als je jouw toekomst wilt laten voorspellen. Zie de uitleg hierboven: lijnen veranderen, jouw toekomst staat níet vast. Handlezen is bedoeld als tool voor zelfkennis, zodat jij de verantwoordelijkheid en regie kunt pakken over jouw toekomst.