Voor het eerst op de radio!

Vorige week was ik te gast bij June Hoogcarspel op NHRadio. Mijn radio debuut! Ha, best spannend, zo’n eerste keer live op de radio. Van tevoren had ik al even contact met June. Overigens een ontzettend lief, leuk mens. Ik snap wel dat zij een enorm grote groep trouwe luisteraars heeft. Om het extra persoonlijk te maken, leek het me leuk om juist uit de handen van June enkele aspecten te belichten.

Tijdens de uitzending vroeg June mij hoe ik bij het handlezen ben gekomen. En wat het nu eigenlijk inhoudt. Ook haar handen kwamen aan bod. Enthousiast vertelde ze haar luisteraars welke informatie ik uit de lijnen in haar handen heb gehaald. De webcam op haar handen gaf kijkende luisteraars de mogelijkheid om ook zelf in hun handen te kijken en vergelijken. Enkele luisteraars stuurden zelf foto’s toe. Helaas was er niet genoeg tijd om alle handen te analyseren. Maar ik mag 6 mei terugkomen, dan komen er ongetwijfeld meer handen aan bod!

Wil je weten welke vragen June mij stelde en wat ik in haar handen heb gelezen? Beluister hieronder het fragment.