De kracht van meestergetallen en karmische getallen!

Dat getallen zóveel informatie kunnen geven, dat had ik nooit kunnen geloven. Toch is het waar. En dat is ook precies de reden waarom ik numerologie combineer met handleeskunde.

Jouw persoonlijke numeroscoop wordt berekend aan de hand van jouw geboortedatum. Hieruit rollen verschillende getallen, van regulier getal (1 t/m 9), tot meestergetal (11, 22, 33) en karmisch getal (13, 14, 16, 19). Een karmisch getal heeft een zwaardere trilling dan een regulier getal. Niet voor niets zit het woord ‘karma’ erin… heb je één of meerdere karmische getallen in je numeroscoop? Dan heb je duidelijk iets uit te werken. Een meestergetal daarentegen geeft jou een extra belangrijke taak. Mooi, maar om deze te begrijpen en na te leven is een zuivere afstemming op jouw gevoel en ziel nodig. Een handanalyse laat zien hoe je dit doet. Numerologie en handleeskunde gaan hand in hand.

Tijdens mijn studie handlijnkunde heb ik geleerd hoe numerologie werkt en op welke manier ik een numeroscoop bereken. Het afgelopen jaar heb ik me meer verdiept in de werking van de getallen en hoe deze worden gekoppeld aan energie. Voorafgaand aan een handanalyse bereken ik de persoonlijke numeroscoop. De waardevolle informatie die hieruit rolt gebruik en vertel ik tijdens het consult.

Benieuwd welke getallen in jouw numeroscoop staan? Boek een handleesconsult, dan vertel ik je alles over de betekenis van jouw getallen in je numeroscoop.