Lijnen veranderen!

Wat veel mensen niet weten en wat handlezen in mijn optiek nu écht magisch maakt, is het feit dat lijnen veranderen! Yep. Lijnen veranderen. Gebeurtenissen, jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn laten hun sporen na in jouw handen.

Na ongeveer zes maanden zijn de eerste veranderingen zichtbaar. Er zijn mensen die elk jaar op consult komen. Een jaarlijkse APK noemen ze het ook wel. Oude afdrukken worden naast de nieuwe gelegd en zo kunnen we kijken naar de veranderingen en interne ontwikkelingen. Rete-interessant en ontzettend effectief. Handen liegen immers niet. Soms ben je zelf niet eens zo bewust wat voor impact bepaalde gebeurtenissen of gedragsveranderingen hebben gehad. De lijnen in jouw handen laten het echter zien en daarmee krijg je een ontzettend eerlijke spiegel voorgehouden. Die jou laat zien waar je op dit moment staat, hoe jouw pad er tot nu toe uitziet en welke kansen en mogelijkheden er voor je liggen.

Zoals ik al schreef kunnen lijnen veranderen. Maar dat niet alleen. Er kunnen nieuwe lijnen groeien en bepaalde lijnen kunnen verdwijnen. Schrik hier alsjeblieft niet van, want de verdwenen lijnen kun je meestal missen als kiespijn. De aanpassingslijnen (die please-gedrag laten zien), controlelijnen (alles onder controle willen houden), wroklijn (de naam zegt genoeg…), schuldgevoellijnen en faalangstlijnen noem ik even als voorbeeld… Je snapt ‘m. Zodra deze weg zijn, ontstaat er vaak ruimte voor andere lijnen om te groeien en krachtiger te worden. Dit klinkt net als planten die je water geeft. Maar serieus, zo is het. En zodra ik benoem om welke lijnen het gaat en wat ze voor jou betekenen, snap je het. Vaak geeft het uitspreken van deze specifieke punten jou nét die bevestiging, kracht of het zetje dat je nodig hebt. Super toch?

Tijdens een consult maak ik altijd afdrukken. Op deze afdrukken komt een datum te staan. Ik raad aan om de afdrukken goed te bewaren. Maak er desnoods een foto van. Bij een volgende keer (en of dat nu een jaar, twee jaar, of misschien wel twintig jaar later is, dat maakt niet uit) kan een handlijnkundige naar de verschillen tussen de oude en de nieuwe afdrukken kijken. Oh en dat is zo’n mooi moment!

Benieuwd naar de verschillen tussen jouw oude en nieuwe afdrukken? Of ben je gewoon benieuwd waar je nu staat? Maak een afspraak voor een consult!