Jouw unieke pad…

Als jij ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต in lijn bent met wie je ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต bent, dan voel je dat. Je mist iets essentieels. Jouw werk of studie zijn misschien ‘prima’, maar echt gelukkig word je er niet van. Maar ja, wat zou je dan wรฉl moeten kiezen? Datzelfde kan gelden voor je relatieโ€ฆ je mist iets, maar weet niet goed wat. Hierdoor kan je je regelmatig alleen of onbegrepen voelen. Of wellicht ben je op zoek naar een relatie, maar lukt het niet of trek je steeds weer de verkeerde personen aanโ€ฆ

Als kind word je geboren ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ met jouw pad. Helaas hebben de meesten van ons zich in de loop der jaren zo sterk aangepast aan hun omgeving (en degenen die kampten met onzekerheid en please-gedrag nog meer), dat het een kwestie van 1 + 1 = 2 wasโ€ฆ bam, je loopt ernaast. Je bewandelt niet meer je eigen unieke pad, maar andermans pad. En zolang je niet terugstapt en je eigen koers gaat volgen, kan jij niet voluit jouw unieke geluk ervaren. Onmogelijk.

Daarom is het essentieel om te weten ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฉ๐š๐ dan is. Om hier op een snelle en uiterst effectieve manier achter te komen, is via de handen. De bekende Zwitserse psycholoog/psychiater Carl Jung gebruikte deze eeuwenoude empirische wetenschap niet voor niets tijdens zijn analyses. De handen laten zien wie jij รฉcht bent. Waar liggen jouw verlangens? Hoe zien jouw talenten eruit? Wat zoek jij in een relatie? ๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ง๐จ๐๐ข๐  ๐จ๐ฆ ๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค๐ค๐ข๐  ๐ญ๐ž ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง?

Zodra jij dit weet, voel je dat het klopt. En dat er nog maar รฉรฉn ding op zit: trouw zijn aan jezelf. Stappen zetten richting jouw spoor. Jouw unieke padย .