Bereken je jaargetal!

Vanuit de oude wijsheid van de numerologie leef je volgens cycli van elk negen jaar. Na het laatste jaar begint weer een nieuwe cyclus. Elk jaar loopt van jouw verjaardag tot je volgende verjaardag. Kennis van deze cyclus zorgt voor duidelijkheid en berusting.

Wil je weten in welk jaar jij momenteel zit? Tel dan de dag, maand plus jaar van je 𝘭𝘒𝘒𝘡𝘴𝘡𝘦 verjaardag bij elkaar op. Dit herleid je tot een getal van 1 tot en met 9.

Voorbeeld: ik ben jarig op 21 augustus. Mijn laatste verjaardag was vorig jaar (21/08/2023). Ik tel dus 2 + 1 + 8 + 2 + 0 + 2 + 3 bij elkaar op. Dat is 18. Vervolgens tel ik 1 + 8 bij elkaar op. Dat is 9. Ik zit dus in jaar 9.

Kom je op het getal 10 uit? Dan tel je 1 + 0 bij elkaar op. Dat wordt dan 1. Je komt uiteindelijk dus altijd uit op een enkelvoudig getal (1 tot en met 9).Β 

π‰πšπšπ« 𝟏
Een nieuw begin. Neem beslissingen, stel doelen en geloof in jezelf.

π‰πšπšπ« 𝟐
Ontwikkel je zelfkennis. Je kunt wat emotioneler zijn dan β€˜normaal’. Zie het als een gunstige tijd om nΓ³g meer de verbinding met jezelf aan te gaan. Het nemen van beslissingen zal nu lastiger voor je zijn.

π‰πšπšπ« πŸ‘
Over het algemeen staat dit jaar voor groei. Creativiteit, reizen, ontdekking van talenten…
In deze tijd kunnen dromen voorspellend zijn.

π‰πšπšπ« πŸ’
Dit is echt een bouwjaar. Geduld Γ©n doorzettingsvermogen komen nu extra goed van pas. Verantwoordelijkheid, werk, jouw basis zijn het belangrijkst.

π‰πšπšπ« πŸ“
Als je je rusteloos voelt, kan dat goed kloppen! Dit jaar staat namelijk voor mentale groei en ontwikkeling. Er kan een sterke drang naar vernieuwing zijn. Denk aan nieuwe mensen leren kennen, workshops of cursussen volgen, reizen, nieuwe relaties, ander werk of een verhuizing…

π‰πšπšπ« πŸ”
De energie is meer naar binnen gericht, op jezelf, je relatie en je huis. Zorg dus extra goed voor jezelf (pak voldoende rust, eet gezond, beweeg genoeg) en zorg -indien nodig- voor een innerlijke detox. Dit geldt tevens voor je huis Γ©n voor de mensen om je heen.

π‰πšπšπ« πŸ•
Zorg voor voldoende rust en tijd voor jezelf. Die heb je dit jaar extra hard nodig. Schrijf jouw gedachten op. Luister goed naar je innerlijke raadgever.

π‰πšπšπ« πŸ–
In dit jaar pluk je de vruchten van het werk van de afgelopen jaren. Stel je verantwoordelijk op. Het is een prima tijd om zakelijk iets te ondernemen.

π‰πšπšπ« πŸ—
Dit is het laatste jaar van de cyclus. Laat los wat je niet meer nodig hebt (denk aan relaties die niet meer bij je passen). Bevrijd jezelf van vastzittende emoties. Maak je huis schoon, ruim op, maak projecten af.