Huidpatronen op de vingertoppen.

Ze hebben iets magisch… Wist je bijvoorbeeld dat ze al zijn gevormd vóórdat je wordt geboren (om precies te zijn als je twee maanden in je moeders buik zat), dat ze altijd uniek zijn en dat ze -in tegenstelling tot de lijnen in de hand- nooit veranderen?

Zo is het al mogelijk om bij een baby enorm waardevolle info alleen al uit de huidpatronen op de vingertoppen halen! De huidpatronen zijn allemaal gekoppeld aan bepaalde elementen: water, vuur, aarde en lucht. Door de toppen van de vingers en duimen te lezen, kan ik in no time zien of iemand bijvoorbeeld veel vuur of juist aarde in zich heeft.

Sommige mensen hebben heel speciale huidpatronen, die een karmische betekenis met zich meedragen. Welke uitwerking dit heeft, is afhankelijk van de vinger waarop het teken staat. Zo is er een teken dat -wanneer het op de ringvinger staat- voor speciale krachten (meegenomen uit vorige levens) zorgt die via de handen kan worden overgedragen. Mensen die dit speciale teken hebben, zijn uitstekende healers met hun handen (masseren, magnetiseren, reiki etc. gaat hen makkelijk af). Ik heb een vriendin met dit teken en ik moet eerlijk zeggen: ik vergeet vaak dat ze het heeft. Tótdat ze haar hand op mijn arm of been legt als ik verdrietig ben. Dan vóel ik hoe de warmte en troost erdoorheen straalt. Ik roep dan vaak door mijn tranen heen: ‘Oh ja, jij hebt dat teken!’. Bij de kapper heb ik een keer meegemaakt dat één van de kapsters mijn haar ging wassen. Ze masseerde de conditioner er op zo‘n manier in dat ik gewoon wíst dat ze dit teken in haar hand had. Na afloop vroeg ik het aan haar en ja hoor, ze had ‘m!

Huidpatronen zijn ontzettend belangrijk in de handleeskunde. Daarom krijgen ze altijd voldoende aandacht tijdens consulten, workshops en ook in de tienweekse online cursus leer je hoe je ze kunt herkennen en wat ze voor jou betekenen.