Hoe verhoog je jouw energiefrequentie?

De energiefrequentie (of trillingsfrequentie) waarop jij je momenteel bevindt is bepalend voor wat jij aantrekt. De wet van de aantrekkingskracht is hierop gebaseerd. Wat je uitzendt, trek je aan. Simpel. Nu geldt voor iedereen een soort basisprincipe: kies je voor gezonde voeding, beweeg je voldoende, slaap je goed en heb je een positieve mindset? Dan zit je op een hogere trillingsfrequentie dan iemand die dit allemaal niet doet. Maar hiermee ben je er nog lang niet. Er zijn namelijk persoonlijke triggers, die jou keer op keer omlaag brengen. Zogeheten valkuilen, die rete-waardevol zijn om te kennen. Zodat je ze in het vervolg kunt herkennen.

Deze triggers komen ergens vandaan. Waarom reageer jij zo heftig op het gedrag van jouw manager? En jouw collega niet?

Voorbeeld: iemand die als kind geen of te weinig erkenning van zijn ouders heeft gekregen (beide ouders waren niet in staat om het kind écht te zien), kan als volwassene overgevoelig zijn voor afwijzing. Door het gevoel van afwijzing te omzeilen (uit de weg te gaan) kan deze persoon pleasegedrag vertonen, moeite hebben om grenzen te stellen, of een afstandelijke houding aannemen. In alle gevallen gaat de frequentie omlaag. En dat is ontzettend jammer, want het brengt diegene niet bij zijn of haar volle potentieel of zielsmissie.

Een ander voorbeeld van frequentieverlaging is iemand die geen keuzes durft te maken, overal beren op de weg ziet. Vanuit angst. Hierdoor vindt niet alleen stilstand plaats, maar ook verkramping. Deze persoon kan zelfs last krijgen van zijn darmen. De frequenties hebben namelijk ook direct invloed op jouw fysieke gezondheid.

Hoe verhoog je jouw frequentie?
Middels simpele, duidelijke voorbeelden en het tekenen van frequentie-streepjes wordt het in één oogopslag duidelijk waardoor jouw frequentie ‘zakt’. Hoe gedraag jij je in die situatie? Wat doet het met je? Niemand heeft slechts één trigger, er zijn altijd meerdere voorbeelden en triggers die op jou van toepassing zijn. Juist door simpele en praktische voorbeelden herken je ze direct. Vaak zijn ze zelfs letterlijk voelbaar, omdat ze zo treffend zijn. Hiermee is je eerste stap (bewustzijn, erkenning) gezet.

Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je zelf kunt doen om je frequentie (structureel) te verhogen.
Voorbeeld: iemand met veel vuur (een vurig type) is enorm gebaat bij veel beweging en moet af en toe gal kunnen spuwen. Dit verhoogt direct zijn of haar frequentie.
Nog een voorbeeld: snelle denkers die ook nog eens super gevoelig (HSP) zijn, kunnen snel overprikkeld raken. Door voldoende verwerkingstijd (even helemaal niks) in te plannen, voorkom je dit.

Praktische handvatten zijn goud waard. Want jouw talenten, jouw zielsmissie, jouw verlangens… je kunt ze pas leven op de juiste frequentie.

Trillingsfrequenties zijn inmiddels een vast en waardevol onderdeel van mijn workshops en consulten geworden. De inzichten en antwoorden zijn namelijk allemaal te vinden in de handen in numerologie.