Lijnen, vormen, vingers… ze zijn bij iedereen anders…

Dat handen zó verschillend kunnen zijn… dat blijkt altijd maar weer als er vriendinnen, zussen of partners samen op consult komen. Als ik aan de één vertel wat ik in zijn of haar handen zie, kijkt de ander al nieuwsgierig mee….

Eigenlijk begint het al tijdens het maken van de afdrukken. ‘Kijk deze lijn is bij mij veel langer’… ‘Oh mijn handen zijn echt groter dan die van jou!’… ‘Kijk nou hoeveel lijnen er in mijn handen staan, jouw afdrukken hebben veel minder lijnen!’… en ga zo maar door. Ik vind dat altijd fantastisch om te zien en horen!

Zeker als mensen elkaar al goed kennen, wordt er instemmend geknikt wanneer ik de handen lees. Levenslessen, diepe verlangens, relaties, talenten, passies, energie, gezondheidsaspecten… ze komen allemaal aan bod. Door de openheid en het vertrouwen wordt het verhaal dat ik vertel regelmatig door één van de personen aangevuld met voorbeelden uit de praktijk. De interactie die vervolgens ontstaat (tussendoor switch ik van de één naar de ander) maakt een consult met twee, drie of vier personen tegelijk ontzettend dynamisch en krachtig.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag (alleen of samen met je partner, vrienden, familie of collega’s) je handen willen laten lezen? You’re more than welcome!