Zomerworkshops

Op een actieve en inspirerende manier word je meegenomen in de eeuwenoude en mysterieuze handleeskunde. Leer de betekenis van de vele lijnen, huidpatronen en vormen van de handen. Welke informatie kun je hieruit halen over iemands karakter? Ontdek unieke eigenschappen, talenten, blokkades, diepe verlangens en mogelijkheden. Ben jij bereid om echt naar binnen te gaan, een diepe laag aan te boren en nieuwe dingen over jezelf te ontdekken? Dan is deze zomerworkshop echt iets voor jou.

Veelgestelde vragen
Kan ik zonder enige voorkennis aan deze workshop deelnemen? 
Zeker. Een gezonde interesse in de handleeskunde is voldoende.
Wordt hiermee de toekomst voorspeld?
Nee. Er wordt wel gekeken naar tendensen voor de toekomst.
Hoe groot is de groep?
De groep bestaat uit maximaal zes personen. 

Data:
Je kunt kiezen uit een van deze dagen:
Zaterdag 25 juli (vol)
Zaterdag 15 augustus (vol)
Zaterdag 19 september (nog 2 plekken vrij)

Locatie en tijdstip:
Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom aan de Schoren 11 in Heiloo. De workshop vindt plaats in de tuinkamer van Suzan en met mooi weer buiten, in de tuin. Om 10:30 uur start de workshop en om 15:30 uur eindigt de workshop. Tussendoor regelt Suzan een lunch.

Programma:
Na een introductie starten we met de theorie. Waar komt de handleeskunde vandaan en hoe wordt deze vandaag de dag toegepast? Je leert de basislijnen in de handen te herkennen, evenals de patronen, handvormen en vingers. We gaan zelf afdrukken maken. Na de lunch nemen we de afdrukken van jouw eigen handen onder de loep. Diverse aspecten, zoals talenten, unieke eigenschappen en diepe verlangens zullen naar boven komen. Welke uitdagingen liggen er voor jou? Durf jij je ziel aan te boren?

Kosten:
€135,- p.p. (incl. BTW)

Inclusief:
Water, koffie en thee
Lunch
Hand-out theorie
Afdrukken  

Meld je direct aan voor deze zomerworkshop (zet je voorkeursdatum erbij):