Een ochtend Handlezen

De Workshop Een ochtend Handlezen voor beginners is een compacte workshop, waarin je de basis van het handlezen leert. Levenslijnen, hoofdlijnen, hartlijnen, vormen van de handen… Wat vertellen jouw handen over jouw karaktereigenschappen, talenten, denkwijze, gevoelens en levensenergie?

Gedurende deze ochtend duik je samen met maximaal vijf anderen (klein groepje dus!) in de eeuwenoude kennis van het handlezen. De lijnen en patronen in jouw handen… de meeste stonden er al in voordat je werd geboren! Elk lijntje staat er met een reden en heeft (in)direct invloed op jouw manier van communiceren, relaties, werk/studie, creativiteit, ambities en gezondheid. Op zielsniveau krijg jij diepe inzichten en concrete tools waar je de rest van je leven iets aan hebt!

Veel gestelde vragen

Kan ik zonder voorkennis deelnemen aan deze workshop? 
Zeker. Interesse in bewustzijn, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling is voldoende.

Hoeveel mensen nemen deel aan de workshop? 
Het maximaal aantal deelnemers aan deze workshop is 6.

Wordt hiermee de toekomst voorspeld? 
Nee. Met handlezen krijg je diepe inzichten in jouw levenspad. H0e loopt dit tot nu toe? Welke mogelijkheden liggen er voor je? Met handlezen kom je in no time tot de kern. Door je bewust te worden van overtuigingen, eigenschappen en valkuilen ben je in staat om oude patronen te doorbreken en nieuwe kansen te creëren.

Op welke vlakken gaat het me helpen? 
De tips en handvatten die je tijdens de workshop krijgt, zijn direct toepasbaar op het gebied van studie, werk, gezondheid, energie, relaties en levensgeluk.

Praktische informatie

Datum:
Dinsdag 21 februari 10:00 – 13:00 uur

Locatie
De Schoren 11 in Heiloo
(tuinkamer)

Kosten
125,- p.p. (incl. BTW)

Workshop is inclusief

  • Hand-out theorie
  • Afdrukken van je handen
  • Water, koffie en thee
  • Lekkere en gezonde tussendoortjes
DIRECT AANMELDEN

Misschien vind je een andere workshop ook interessant? Ons aanbod: