Workshop Handlezen

Tijdens deze interactieve workshop leer je de betekenis van de lijnen, patronen en vormen van de hand. Wat vertellen ze over jouw karaktereigenschappen, talenten, valkuilen, denkwijze en verlangens? Je leert jezelf op zielsniveau kennen en krijgt hiermee inzicht in wie je écht bent. Inclusief concrete handvatten die jou helpen om richting te bepalen en keuzes te maken op jouw levenspad.

De levenslijn, hoofdlijn, hartlijn… je hebt er vast weleens van gehoord… Tijdens deze workshop leer je ze in de handen te herkennen! Hoe lopen ze en wat betekent dit voor jou? Ook de handvormen, knokkels en stand van de vingers komen aan bod. Alles in jouw hand heeft een betekenis en daarom wordt de eeuwenoude handleeskunde als een complete tool voor jouw persoonlijke ontwikkeling gezien.

Tijdens deze dag maak je afdrukken van de handen. Op deze manier kun je alle lijnen nog beter zien. Naast theorie ga je vooral veel oefenen, zodat je de specifieke kenmerken niet alleen in je eigen handen, maar ook in de handen van anderen kunt herkennen. Na afloop krijg je jouw afdrukken en een hand-out met praktische voorbeelden mee naar huis, zodat je ook in de handen van mensen in jouw omgeving kunt duiken!

Veel gestelde vragen

Heb ik voorkennis nodig om aan deze workshop deel te nemen? 
Interesse in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling is voldoende om deel te kunnen nemen. Je hebt geen voorkennis van de handleeskunde nodig.

Hoe groot is de groep? 
De groep bestaat uit maximaal tien personen.

Praktische informatie

Datum:
Zaterdag 3 juni 13:00 – 17:00 uur

Locatie
Het Atelier
Meldijk 4 in Uitgeest

Kosten
€125,- p.p. (incl. BTW)

Workshop is inclusief

  • Hand-out theorie
  • Afdrukken van je handen
  • Water, koffie en thee
  • Wat lekkers
DIRECT AANMELDEN

Misschien vind je een andere workshop ook interessant? Ons aanbod: