Workshop Handlezen

Tijdens deze interactieve workshop leer je de basis van het handlezen: wat betekenen de lijnen, patronen en vormen in je hand? Je ontdekt welke karaktereigenschappen, talenten, valkuilen, manier van denken, voelen en verlangens eraan verbonden zijn. Met deze waardevolle informatie leer je jezelf op zielsniveau kennen. Je krijgt inzicht in wie je écht bent en wat écht bij je past, zodat het je helpt om richting te bepalen en keuzes te maken in jouw leven.

De levenslijn, hoofdlijn, hartlijn… je hebt er vast weleens van gehoord… Maar wist je dat er nog veel meer lijnen in de handen zijn, die heel precies laten zien hoe jij in elkaar zit? Zo is er een lijn die de creativiteit weergeeft, een lijn die jouw concentratievermogen toont en een lijn die gaat over structuur. Ze zijn allemaal belangrijk en daarom komen ze allemaal aan bod. Naast de lijnen nemen we ook de handvormen, vingers, nagels en knokkels onder de loep!

Na een korte introductie beginnen we met het maken van afdrukken. Op deze manier zien we de lijnen nog beter. De workshop is interactief en je hebt veel ruimte om vragen te stellen en (als je wilt) ervaringen te delen.

Deze workshop geeft jou (nieuwe) inzichten in jezelf: je krijgt op zielsniveau bevestiging en je leert hoe je in elkaar zit. Twijfels zullen worden weggenomen, doordat de handen concreet laten zien welke aspecten belangrijk zijn.

Jouw handafdrukken en een praktische hand-out krijg je mee naar huis.

Veel gestelde vragen

Heb ik voorkennis nodig om aan deze workshop deel te nemen? 
Interesse in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling is voldoende om deel te kunnen nemen. Je hebt geen voorkennis van de handleeskunde nodig.

Hoe groot is de groep? 
De groep bestaat uit maximaal tien personen.

Praktische informatie

Datum:
Zaterdag 23 september 13:30 – 17:30 uur

Locatie
Het Atelier
Meldijk 4 in Uitgeest

Kosten
€125,- p.p. (incl. BTW)

Workshop is inclusief

  • Hand-out theorie
  • Afdrukken van je handen
  • Water, koffie en thee
  • Gezonde snacks
DIRECT AANMELDEN

Misschien vind je een andere workshop ook interessant? Ons aanbod: