Hoe ambitieus ben jij? Kijk eens naar je duim!

Wil je weten hoe ambitieus je bent? Kijk dan eens goed naar je duim. Daaraan kun je namelijk precies zien over hoeveel ambitie jij beschikt. Zo check je dit:

Om te beginnen bepaal je de lengte van de duim. Dit doe je als volgt:
Leg de duim ontspannen tegen de hand aan.
Komt de duim tot het midden van het onderste kootje van de wijsvinger? Dan heb je een duim met een gemiddelde lengte.
Komt de duim tot het begin van de wijsvinger? Dan is de duim kort.
Komt de duim tot het tweede kootje van de wijsvinger of nog hoger? Dan is de duim lang.  

H

eb je een krachtige lange duim? Dan houd je van hard werken en uitdagingen ga je niet uit de weg. Je kunt anderen goed motiveren! 
Heb je een iets kortere, maar krachtige brede duim? Dan heb je een echte winnaarsmentaliteit. Je weet wat je wilt en resultaten zijn belangrijk voor je. Je zult jouw charmes inzetten om je doel te bereiken.
Heb je een smalle kleine duim? Dan laat je je graag leiden door anderen. Hierdoor kun je moeite hebben met het voelen en neerzetten van je eigen verlangens. Harmonie is belangrijk voor je en daardoor zul je niet zo snel de confrontatie aangaan. 

Nu je weet hoe dit werkt, kun je ook eens naar de duimen van anderen kijken. Leuk tijdens een lunch met collega’s! 

De duim is een onderdeel van de handleeskunde. De rest van jouw vingers, de lijnen in je handen en de huidpatronen geven een totaalbeeld van jouw potenties, verlangens en karakter. Ben je benieuwd naar alle informatie die jouw handen geven? Boek dan eens een consult, workshop of leer zelf de basis van het handlezen tijdens een online training